Onafscheidelijk Culinaire Duo

Al vele jaren vormen de zussen Erna en Monique een onafscheidelijk duo in de keuken. Of het nu gaat om het samenstellen van een smaakvol kerstdiner, het creëren van een weelderig buffet voor Oudjaar, of het bereiden van een betoverende traktatie voor een verjaardag, hun culinaire samenwerking is ongeëvenaard.

Hun achtergrond als onderdeel van een levendig gezin met maar liefst vijf kinderen heeft hun passie voor koken en zoetigheden nog versterkt. Ze hebben de fijne kneepjes van het vak geleerd van hun moeder, wiens liefdevolle aanpak en expertise de basis vormden voor hun kookkunsten. Tegelijkertijd heeft hun vader's liefde voor lekkernijen en zoetigheid een vonk aangewakkerd die tot op de dag van vandaag brandt.

Met elk gerecht dat ze bereiden, dragen Erna en Monique niet alleen hun erfgoed en familiewaarden over, maar ook hun diepgewortelde toewijding aan het creëren van smaakvolle momenten die herinneringen smeden en harten verwarmen.

Lekkere warme snack met frisse Bigallet limonade en macarons - Two Sisters Catering
Een van de zussen; Monique met haar man Jaap - Two Sisters Catering

Monique, een van de twee zussen, heeft haar thuis gevonden op een schilderachtige boerderij in Assendelft. Samen met haar echtgenoot, de gedreven koeienboer Jaap, leidt ze een leven dat doordrenkt is van de liefde voor het platteland en de natuur. Op hun boerderij cultiveren ze met toewijding hun eigen groenten en fruit, en dit is niet alleen een bron van vers voedsel, maar ook een bron van trots en voldoening.

Wat Monique echt bijzonder maakt, is haar creativiteit en passie voor culinaire avonturen. Naast het runnen van de boerderij, creëert ze zelfgemaakte chocolademelk met een verrassende twist. Haar creaties, doordrenkt met ongewone smaken, zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen en getuigen van haar ongeëvenaarde inventiviteit in de keuken. De combinatie van haar liefde voor de boerderij, haar culinaire vaardigheden en haar ondernemersgeest maakt Monique tot een opmerkelijke en inspirerende kracht binnen het gezin en het bedrijf.

Een van de zussen; Erna op de fiets in de natuur - Two Sisters Catering

Erna, de andere helft van het zussenpaar, heeft haar thuis gevonden in het charmante Krommenie. Ze deelt haar leven met haar echtgenoot, de toegewijde journalist Johan. Samen vormen ze een echtpaar dat gedreven wordt door nieuwsgierigheid en de drang om verhalen te ontdekken en te delen.

Erna's passie voor lekker eten en koken is een bron van inspiratie voor haar en haar geliefde Johan. Ze hebben een diepgaande waardering voor de kunst van het bereiden van voedsel en delen vaak gezellige momenten in de keuken, waar ze samen nieuwe smaken en gerechten ontdekken.

Het samensmelten van Erna's culinaire bekwaamheid en Johans passie voor verhalen vormt een bijzondere combinatie die niet alleen hun eigen leven verrijkt, maar ook de mensen om hen heen inspireert en fascineert. Samen vormen ze een duo dat de essentie van avontuur en samenzijn viert, en zo een onvergetelijke indruk achterlaat op hun reis door het leven.